قطره گیر تیغه ای برج خنک کننده و المنیتور تیغ های و لانه زنبوری ودامستر برج خنک کننده وشبنم گیر برج خنک کننده از جنس ppوpvc تولید می شود و نسل جدید آن قطره گیر ppنسوز است .

مدرن ترین و رایج ترین نوع قطره گیر، قطره گیر تیغه ای برج خنک کننده (Cooling tower blade drip catcher) است که در طیف وسیعی از سرعت های هوا عملکرد خوبی دارد، نصب آن آسان است و مقاومت کمی دارد.

تعویض قطره گیر تیغه ای و سایر قطعات مانند نازل های فانوسی و مربعی و پروانه ها فن ها باعث او حال شدن برج خنک کننده می شود یکی از این قطعات قطره گیر ها هستن که در جنس های PVC و ppو در هر ابعاد در شرکت فیدارپلیمر کیان مهر تولید می شود شرکت fidar-p.com و و نسوز تولید وبه ارزان تریم قیمت المنیتور لانه زنبوری وتیغه ای قابل تولید است .

به دلیل انسداد کوچک در جریان هوا و همچنین کاهش تلاطم جریان، نصب قطره گیر تیغه ای باعث بهبود خنک کنندگی در برج خنک کننده و کاهش دمای آب در گردش 1-2 درجه می شود. تولیدکنندگان مختلف قطره گیرهای برج خنک کننده، المان ها را به روش های مختلف به یکدیگر متصل می کنند. به عنوان مثال، استفاده از اسپیسر، بوش، پیچ ومهره و... با استفاده از دستگاه اولتراسونیک صورت می پذیرد.

قطره گیر تیغه ای یا نیمه مواج نه تنها برای کاهش انتقال قطرات رطوبت از برج خنک کننده، بلکه برای توزیع یکنواخت جریان هوا در ورودی به واحد تهویه (قطره گیر ایرواشر) نیز کاربرد دارد.

قطره گیر تیغه ای دارای یک بلوک متشکل از پروفیل های پلی اتیلن یا پلی پروپیلن است که دارای یک نیمه موج در سطح مقطع است، به طور دقیق تر، صفحات منحنی بلوک قطره گیر تیغه ای یک کوهان خطوط یک نیم موج یک سینوسی و دو کوهانه نیم موج دو سینوسی را تکرار می کنند.

قطره گیر تیغه ای بر اساس تعداد امواج سینوسی به انواع زیر تقسیم می گردند: • قطره گیر تیغه ای یک کوهانه • قطره گیر تیغه ای دو کوهانه

قطره گیر تیغه ای تک کوهانه دارای یک برآمدگی یا تک نیم موج سینوسی می باشد که بیشتر در برج خنک کننده ضدجریان (جریان مخالف) با حداکثر ارتفاع 15 سانتیمتری مورد استفاده قرار می گیرد و قطره گیر تیغه ای دو کوهانه دارای دو بر آمدگی یا موج سینوسی به شکل W می باشد که بیشتردر ایرواشرها و کندانسورهای تبخیری مورد استفاده قرار می گیرد. قطره گیر تیغه ای از ورقهایی با ضخامت 500 تا 800 میکرون ساخته می شود.

قطره گیر تیغه ای کارآمدتر از قطره گیر لانه زنبوری است. یکی از مدل های رایج مورد استفاده در انواع کولینگ تاور، قطره گیر تیغه ای تیپ TAP160 می باشد

نام آگهی‌دهنده: کولینگ تاور فیلز