غذاکده آبگوشت خونه در نوشهر به مدیریت جناب آقای مهدی ترک در نوشهر آماده ارائه خدمات به شما عزیزان می باشد برای آشنایی بیشتر با این مجموعه همراه ما باشید ایران پیدا سامانه برتر ثبت مشاغل کشور در هنگام تماس و یا مراجعه حضوری بگویید شما را در ایران پیدا دیده ایم. غذاکده آبگوشت خونه در نوشهر آبگوشت خونه نوشهر با کادری مجرب و آزموده دیزی سنگی با گوشت انواع املت مخصوص تخم مرغ لوبیا املت سبزیجات آبگوشت
اگر بخواهیم به سنتی ترین غذای ایرانی فکر کنیم یا طعم اصیل ایران را به ذائقه توریست ها بشناسیم، معمولا اولین گزینه آبگوشت در ذهنمان تداعی می شود. غذایی که از کودکی در جمع های خانوادگی با آداب سنتی خودش در خاطرمان نقش بسته و هنوز که هنوز است، برای لمس دوباره آن خاطرات در جمع های آخر هفته خانوادگی، از غذاهای محبوب محسوب می شود.
این غذای سنتی به اندازه ای با زندگی مان عجین شده که شاید هیچ وقت به این فکر نکنیم که تاریخچه اش به چه زمانی برمی گردد و آیا طی این زمانی که گذشته، تغییراتی داشته یا نه؟ اصلا با گذر زمان آیا جایگاه این غذا بین مردم تغییر کرده؟ و سوال دیگر این است که آبگوشت همین یک سبک متداولی است که می خوریم یا برای خودش انواعی دارد؟
در این مطلب، به تمام این موارد می پردازیم و سعی می کنیم اطلاعات جامع و مفیدی درباره این غذای سنتی و اصیل ایرانی ارائه کنیم. تاریخچه آبگوشت
حضور دقیق آبگوشت میان ایرانیان دقیقا معلوم نیست امّا قدیمی ترین سندی که پیدا شده از این غذا نام برده باشد به حدود قرن 8 هجری برمی گردد! البته در متون قدیمی خیلی با نام آبگوشت از این غذا نام نبرده اند و بیشتر «شورباج» نامیده می شود. همچنین خیلی پیش تر از این ها، این غذا به عنوان نخودآب یا یخنی بین مردم رایج بود. بنابراین پخت غذایی با محتوای آبگوشت، به سالیان پیش برمی گردد.
البته هنوز که هنوز است نام یخنی میان بعضی شهرها مثل کازرون و شیراز شنیده می شود که غذایی مانند آبگوشت است. امّا در کل آبگوشت غذایی است که تقریبا در کل ایران رایج است و در حال حاضر غذای طبقه متوسط جامعه است. در گذشته، این غذا به عنوان غذای مهمانی هم شناخته می شد و در مهمانی ها هم به عنوان یک غذای مقوی در سفره قرار می گرفت.
برای آشنایی با غذاکده آبگوشت خونه در نوشهر و اطلاع از شماره تماس، آدرس و ساعات کاری کلیک کنید.
البته هنوز که هنوز است نام یخنی میان بعضی شهرها مثل کازرون و شیراز شنیده می شود که غذایی مانند آبگوشت است. امّا در کل آبگوشت غذایی است که تقریبا در کل ایران رایج است و در حال حاضر غذای طبقه متوسط جامعه است. در گذشته، این غذا به عنوان غذای مهمانی هم شناخته می شد و در مهمانی ها هم به عنوان یک غذای مقوی در سفره قرار می گرفت.
